Nu-s prietena cu feniculul, mi se pare prea aromat pt gustul meu, in stare cruda.
Asta e a doua varianta pe care o incerc cu el gatit si chiar mi-a placut.
Avem nevoie :
1 bucata fenicul
2 lingurite unt
un pahar de vin alb sec
1 lingurita concentrat supa legume
2 linguri smantana lichida
Se taie partea verde care se da de-o parte, iar restul se taie fasiute.
Se pune la topit untul intr-o tigaie si se adauga feniculul si se lasa la inabusit cca. 5 min ., dupa care se toarna vinul si concentratul de legume.Se mai lasa la fiert 10 minute la foc mediu.
La final se adauga smantana si se presara partea verde
Cantitatile sunt pentru o persona , nu necesita mai mult de 25 de minute si contine cca. 370 Kal
Delicios feniculul gatit asa!Simplu si bun!
RăspundețiȘtergeree un mod bun de preparare pt. cine nu-l agreaza in stare cruda(asa ca mine :-p )
RăspundețiȘtergere