duminică, 13 ianuarie 2013

Blog of the Year 2012

Am primit premiul de la Alina caruia ii multumesc ca s-a gandit la mine.


Iată și regulile pe care trebuie să le respect:

1.Selectează blogurile ce vor primi premiul Blogul Anului 2012.
2.Postează un articol în care să nominalizezi blogurile respective(nu există un număr maxim sau minim admis) și acordă-le premiul.
3.Include un link către această pagină: ''Blog of the Year 2012 ''Award-http://thethoughtpalette.co.uk/our-awards/blog-of-the-year-2012-award/, menționând regulile de față în postul tău - a nu se altera regulile sau bannerul premiului.
4.Anunță autorul fiecărui blog căruia îi acorzi premiul și împarte regulile cu aceștia.
5.Te poți alătura grupului Facebook creat pentru acest premiu - dă like  pe pagina pe care o poți accesa aici(linkul de la punctul 5), putând astfel să îți împarți blogul cu o audiență mai largă.
6.Adaugă un link către blogul persoanei care ți-a înmânat premiul și încarcă banner-ul premiului pe blogul tău continuând colecționarea stelelor (maximul este de 6).


Dat fiind faptul ca sunt multe bloguri care imi plac si cu frica ca as putea uita pe cineva am sa incalc prima regula si am sa dedic premiul tuturor celor cu blog si numai care mi-au calcat pragul micii mele casute virtuale si carora le multumesc chiar daca au fost timizi si doar privesc din umbra  cand "ma chinuie talentul".

Un comentariu: