luni, 3 februarie 2014

La multi ani, copil!



Si a mai trecut un an si am crescut si chiar daca inca nu suntem stabili pe picioarele nostre ne mandrim cu cei doi ani de cand am rostit primele cuvinte in blogosfera culinara.
Am luat-o de-a busilea, ne-am ridicat in fund si am incercat sa facem primii pasi.
Mai avem pana sa crestem cu adevarat,dar suntem multumiti ca evoluam, din toate punctele de vedere.
Chiar daca anul trecut nu am fost asa de prezenti, am continuat sa evoluam, am facut primii pasi intr-o bucatarie semi profesionista, am dat cu nasul de stresul si lumea "nebuna" a gastronomiei.
Ce am mai invatat am incercat pe cat am putut sa vin sa impartasesc cu voi.

Chiar daca poate multi sunt timizi si nu scriu , eu stiu ca sunteti aici cu mine si va multumesc voua vizitatorii mei si nu, nu promit ca am sa fiu mai activa, dar stiu sigur ca voi si mereu aici si am sa incerc sa aduc lucruri noi, retete delicioase, rapide si sper ca pe placul vostru.

Va multumesc si sper ca in continuare sa ne dezvoltam impreuna, sa ne bucuram de viata, de natura, sa hranim sufletul atat cat si trupul.

Chiar daca n-am reusit la timp sa pregatesc ceva pentru aniversarea de doi ani a copilului meu de suflet, a blogului meu culinar, cu intraziere va servesc ( virtual )cu o felie de tort.



5 comentarii:

  1. La multi ani blogului tau, Ioana! Iti doresc multa inspiratie si de-acum inainte, retete gustoase si super fotografii asa cum ne-ai obisnuit!
    Freziile sunt preferatele mele, abia astept sa apara si aici. Deocamdata ma bucur de lalelele mele dragi.
    Iau si o felie de tort cu mare drag, ador dulciurile!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc Any draga ca intodeauna o draguta;)
      Si mie-mi plac freziile si cred ca e printre primele dati ca nimeresc unele care chiar miros a frezii

      Ștergere
  2. La cat mai multi ani inainte si la cat mai multe retete cu care sa ne incanti.

    RăspundețiȘtergere