Si ce merge cel mai bine pe o vreme ca asta decat o salata?
Stiu, stiu, toti stim sa facem o salata, da aici e vorba nu ca n-am sti sa facm ci pur si simplu de idei pentru zilele in care suntem in pana de inspiratie.
N-am sa scriu cantitatile, am facut la ochi
- rosii cherry
- ceapa verde
- mozzarella
- patrunjel sau frunze telina
- busuioc(rosu si verde)
- ulei masline
- sare, piper
- esenta de otet balsamic
Mozzarella (daca aveti de bivolita ar fi si mai bine) am taiat-o cubulete si am adaugat-o si pe ea la amestecul cu rosii, am miscat de cateva ori castronul pentru a se amesteca ingredientele(am evitat amestecul cu lingura pentru a nu se sfarma).Vasul l-am dat la frigider aproximativ 30 de minute, daca aveti rabdare puteti sa lasati si 2 ore .Dupa ce am scos vasul din frigider, am adugat frunzele de telina tocate si am amestecat.Busuiocul l-am rupt cu mana si presarat la final , am mai amestecat odata .
Si servim ...cu multa pofta:)
Ador salatele de vara in combinatie cu brinzeturi. Cu adevarat nu mai ai nevoie de alta mincare pe timp de vara!
RăspundețiȘtergereDa si eu la fel, dar pe asta o prefer ca are ulei de masline,pe cand pe cea clasica a noastra cu rosii si branza o fac cu ulei de floarea soarelui si apoi inmoi painea in ulei, yamii ce buna e,da si kg cum vin apoi :))
ȘtergereArata fantastic! As putea mînca zilnic! Tre' sa combin si eu cu rosii galbene!
RăspundețiȘtergereSa sti ca pe langa aspectul optic, astea galbene chiar sunt bune.Sunt la Lidl, caserolele alea cu 3 tipuri si culmea ca au gust de rosii nu de cauciuc :-p
ȘtergereEste exact ce-mi place sa mananc in fiecare seara, o salata delicioasa ca a ta! :)
RăspundețiȘtergereO zi frumoasa, te pup!
Acum ca e cald, chiar merg salatele astea, eu le ador.
ȘtergereO zi minunata si tie.
la cat de proaspata, naturala si delicioasa arata, as manca in fiecare zi la orice ora..foarte usor si rapid de facut, dar in acelasi timp tot atat de rapid se termina :D
RăspundețiȘtergeresi eu as manca zilnic, mai ales daca sunt rosiile cu gust adevarat;)
Ștergere