vineri, 1 martie 2013

Bucatar Curajos si o parada dulce

In ultimul timp m-am bagat pe mai multe proiecte, atat in plan  profesional si personal cat si in cel al blogosferei culinare.Se spune ca-ti e dat cat poti duce, ei bine, atunci cand  o faci cu pasiune eu spun ca poti duce pana la infinit tot ce ti-ai propus.
Inceputurile sunt grele mereu, dar ce e simplu in viata?Si cu toate ca sunt prinsa pana peste cap incerc sa ma tin de proiectele mele si sa fac fata celor din blogosfera atat cat imi permite timpul, incadrandu-ma pe cat posibil in termenul limita.

Dar ca sa fiu mai explicita, am sa va spun despre ce povestim astazi.Mai acum o luna, impreuna cu Ama si fetele prticipante la Provocarea Secreta , am "infiintat" o noua provocare si mai exact Bucatar Curajos unde in fiecare luna exista doua gazde.Una propune o reteta sarata, una dulce,ei bine, luna asta propunerea unei retete dulci mi-a revenit mie.
Sincer mi-a fost putin dificil, dat fiind faptul ca eu dulciuri nu am cine stie ce pe blog, plus ca imi place sa fac, cand fac cu fructe de sezon, dar cu toate astea m-am decis asupra  retetei de Brownie cu menta, un dulce ciocolatos care imi place foarte mult.



La inceput mi-a fost teama din cauza de menta, dar stiam ca fetele sunt descurcarete si v-or adapta pe placul lor reteta.

Pe 20 ale lunii cand fetele trebuie sa publice retetele a fost o incantare a pupilei si doresc sa o impart cu voi.

Nicol - All day cooking


Cristina - Cristina´s World





Diana - Disturbingly delicious


Mihaela - Pasiunile Mihaelei



Angela -Delicious Flavours


Mihaela -Pofta buna(Hai sa gatim cu Misu)


Delia - Mancaruri simple



Ana Maria - Ama in bucatarie


Alice - Alice albinuta


Corina - Pofta vine gatind


Gabriela - Culoare si savoare

  











Mimmi - Bucate pe alese



Laura - Casuta Laurei






Daiana - Simplu si bun

Paula - Enjoy Dessert



Diana - Tara mea inventata



Ramona - Piri Piri e Canela



Acum va invit sa aclamati minunatiile iesite din mainile fetelor mele dragi, caci merita cu prisosinta aplauze si flori.
Cortina se lasa acum pana la urmatoarea defilare.

O primavara frumoasa si flori pentru toate doamnele.


7 comentarii:

  1. Ce parada frumoasa! Multumim pentru gazduire si pentru reteta minunata pe care ne-ai impartasit-o! O primavara frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce diversitate de idei! Mi se pare interesant sa vezi o reteta trecuta prin filtrul atator persoane, fiecare punandu-si amprenta personala si reinventand-o. Frumoasa parada, felicitari!

    RăspundețiȘtergere
  3. O parada minunata! Felicitari inca odata pentru reteta si pentru gazduire!

    RăspundețiȘtergere
  4. @Nicol, ma bucur ca v-a placut.

    @Elena, asa este, e minunat cand fiecare isi pune in modul lui amprenta asupra unei retete.

    @Mihaela, multumesc si eu inca odata

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna Johanna. Te invit la concursul de gatit pentru prieteni, inspirat de retetele din anii '20 ale strabunicii lui Elizabeth Gilbert, Margaret Yardley Potter si de "Cartea de bucate, ospitalitate si povesti minunate". Mai multe amanunte gasesti la mine pe blog http://brindusascheaua.blogspot.ro/2013/03/concurs-de-gatit-pentru-prieteni-Humanitas.html

    O pimavara frumoasa sa ai! :)

    RăspundețiȘtergere
  6. O parada pe cinste! Foarte frumos!

    RăspundețiȘtergere