Cu tot cu timpul de preparare nu ia mai mult de 30 de minute.
Cautand defapt o reteta de desert, am dat peste aceste pere pe blogul lui Lilly , iar cum mie imi plac combinatiile dulce - sarat mi-ar fi parur rau sa nu incerc.Asa ca , grazzie Lilly ;)
Nu am sa dau ingredientele exact, fiinca e in functie de marimea perelor, de numarul persoanelor aflate la masa.
Dar va spun ca avem nevoie de :
- pere
- cascaval(eu am folosit Maasdamer)
- sunca/bacon
- vin
- foi dafin
si le-am lasat sa fiarba cat sa fie "al dente", dupa care le-am scos pe un tocator , le-am lasat sa se raceasca putin si le-am taiat varful pentru al folosii drept capac
Cascavalul l-am taiat bucatele si am umplut perele pe care le scobisem de miez si seminte,dar fara a gaurii baza perei.
Fiecare para am invelit-o in 2 fasii de sunca
si le-am dat la cuptorul preincalzit la 200 de grade pana ce sunca a devenit crocanta
Asa arata cascavalul topit
si o mica sectiune
Pfuai is minunate.Eu le ador,le-as manca felu unu, doi si la aperitiv!
RăspundețiȘtergereMie-mi spui, aseara ma uitam daca nu mai sunt :))
ȘtergereSi eu le am pe lista!
RăspundețiȘtergerela urmatoarea masa, trebuie musai sa le faci ;)
Ștergere